Menü Bezárás
Biztos olyan jó ötlet az ingyenes székhelyszolgáltatás?

 

Egyes szolgáltatások esetében bevett szokás, hogy első alkalommal, vagy egy bizonyos időintervallumra, próbaverziót biztosítanak.

Ennek az oka természetesen nagyon egyszerű, az emberek így sokkal nagyobb bátorsággal és kedvvel vágnak bele egy új, adott esetben ismeretlen dologba, nagyobb magabiztosságot ad nekik az a tény, hogy olcsóbban próbálhatják ki az adott szolgáltatást.

Ilyen jelenséggel például egy streaming szolgáltatás esetében találkozhatunk, de akár egy sima számítógépes alkalmazásnál is gyakori lehet az úgynevezett „demó verzió” kipróbálása.

Abban mind egyetérthetünk, hogy egy hasznos dolog, vannak viszont olyan esetek, amikor inkább kerülendő, vagy legalábbis érdemesebb inkább kételkedni az adott szolgáltatás hitelességében, ha esetleg ingyenesen lehet kipróbálni.

Ilyen például a székhelyszolgáltatás is.

Esetenként háromszor annyit kell fizetni

Ilyenkor alapvetően nem a szolgáltatás minősége az, ami a későbbi problémákat okozhatja, hanem sokkal inkább maga az ár.

Valóban igazán kecsegtető ajánlatnak hangzik, hogy a székhelyszolgáltatás első 3 hónapja teljesen ingyenes, és bármikor ki lehet lépni.

Azonban egészen gyakori jelenség, hogy az ilyen esetekben a 3 hónap lejárta után a havidíj sokkalta magasabb, mint egy átlagos árszabással rendelkező székhelyszolgáltatás.

Megfigyelhető, hogy az általában 3 hónapos próbaidő után a havidíj összege olyan magas lesz, hogy alapvetően azonnal fedezi az elmúlt időszakot, ez pedig a továbbiakban sem fog csökkenni.

Azt pedig soha ne felejtsük el, hogy a szolgáltatóváltás rengeteg macerával és papírmunkával jár, az ügyvédi munkadíjról nem is beszélve.

Alapvető bizalmi kapcsolat

Szerencsére azért elmondható, hogy azok a vállalkozók, akik hosszútávra terveznek, felelős és jól átgondolt döntések alapján nem élnek az ilyesfajta lehetőségekkel.

Mivel maga a székhelyszolgáltatás egy bizalmi kapcsolaton alapuló együttműködés, fontos hogy már az első lépésektől kezdve olyan cégnek a szolgáltatásait vegyük igénybe, akikről tudjuk, hogy hosszútávon is tudunk együtt dolgozni.

Egy székhelyszolgáltatás kiemelkedő szerepet fog játszani a cég életében, hiszen olyan feladatok fognak a keze alá tartozni, mint például a végrehajtó szervek fogadása, a hivatalos dokumentumok fogadása, iktatása és archiválása, valamint ezeknek a küldemények a továbbítása a szerződő cég számára.

Fontos tehát, hogy ezeket a feladatokat megfelelő szakértelemmel és hozzáértéssel végezzük el, hiszen ellenkező esetben komoly problémákkal is szembe találhatjuk magunkat.

Mielőtt döntenénk

Mielőtt döntenénk

Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy milyen fajta szolgáltatást választ, azonban érdemes mérlegelni mielőtt meghozzuk a végső döntést, és olyannal kössük meg a szerződést, akiben feltétel nélkül megbízunk.

Mi több mint 11 éves tapasztalatunkkal megfelelő szakmai hozzáállást tudunk biztosítani minden ügyfelünk számára, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani.

Építsen ki bizalmi kapcsolatot székhelyszolgáltatójával már az első perctől kezdve, hogy ne kelljen mással törődnie, csak a céljai elérésével!

TÁRCSÁZOM