Menü Bezárás

KÖSZÖNTJÜK WEBOLDALUNKON!

Székhelyszolgáltatás 2.190 Ft / hó-tól.
Székhely Újlengyelben, ahol 0 % az IPA.
Ajándék hónappal.
Ráér szerződni, fizetni bejegyzés után.
1/2 , 1 és 2 éves díjcsomagok.
Minden levél szkennelése.
Havi postázás, külön költség nélkül.
Previous slide
Next slide

BUDAPEST székhelyszolgáltatás

Kft alapítás ügyvédjével

1/2 éves, 1 és 2 éves díjcsomag

2.190 Ft /hó -tól

+ áfa

ÚJLENGYEL ipa-mentes székhelyszolgáltatás

Kft alapítás ügyvédjével

1/2 éves, 1 és 2 éves díjcsomag

6.662 Ft /hó-tól

+ áfa

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Létezik egyszemélyes – és többszemélyes kft is, ennek megfelelően, akár egyetlen személy is alapíthat kft-t. A személyek (tagok) száma nincsen korlátozva, elvileg akár ezer személy is alapíthat korlátolt felelőségű társaságot.

Nem, az régen volt, ma már nem kötelező.

A kft legkisebb törzstőkéje, jegyzett tőkéje minimum 3 millió forint, ez lehet készpénz, és nem pénzbeli betét, apport is.

Minden kft-t alapító személy maga dönti el, hogy alapításkor mekkora összeget bocsát a cég rendelkezésére. Szélsőséges esetben ez lehet akár alapításkor nulla forint is. A maradék összeget legkésőbb 2 éven belül viszont be kell fizetni a bankszámlájára. Hoszabb időt ide vonatkozóan megadni – a kialakult bírói gyakorlat szerint – nem lehet. Ez az időtáv maximum 2 év lehet, de ennél lehet rövidebb idő is, illetve előbb is nyilván lehet rendezni a még céggel szemben fennálló tőketartozást.

A hatályos jogszabályok szerint ugyan alapításkor lehet megadni az induló tőke befizetéséhez a házi pénztárat, azonban a kft bejegyzését követő 8 napon belül elszámolási betétszámlát kell nyitani, és a házipénztárba lenyilatkozott összeget el kell helyezni bankszámlán. Utána a cég maga gazdálkodik az elhelyett összeggel, így nyilván azt akár kölcsön is lehet adni.

a Kft-t a beadástól számított kb. 2-3 napon belül jegyzik be az esetek nagy hányadában, a többit is maximum 7-9 napon belül.

A kft az adószámot a cég bejegyző végzésében kapja meg. Így a többi számjelet is, uniós adószámot, statisztikai számjelet, cégjegyzékszámot is.

Csakis akkor, ha a céget már bejegyezték. A bankszámlanyitáshoz szükséges az összes papíralapon kiállított dokumentum, személyes megjelenés, személyes okmányok, illetve az összes e-akta. (tanúsítvány, tértivevény, kérelem e-akta, bejegyzési e-akta)

Akkor lehet, ha van már a cégnek adószáma, azaz a bejegyzés után.

Ha nem engedélyköteles az adott tevékenység, akkor az adószám megállapítása, azaz a bejegyzés után. Adóköteles tevékenységet adószám nélkül nem lehet végezni.

A cég neve minimálisan áll:

  • vezérszóból
  • cégformából

A vezérszó legalább 3-4 betűvel el kell, hogy térjen minden létező cégnévtől. A létező cégneveket a http://www.e-cegjegyzek.hu

tartalmazza.

Az eltérésnél nem számítanak eltérésnek az írásjelek és a számok.

KÉRDÉSEI VANNAK?

SEGÍTÜNK !

VÁRJUK MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT !

Hétfőtől-csütörtökig 8.00 - 17.00
Pénteken 8.00 - 16.00

06 1 235 0566

Ha nem vennénk fel, visszahívjuk!

Központi irodánk

1027 Budapest, Bem rakpart 50. I/1.

TÁRCSÁZOM