Menü Bezárás
Cégalapítás árak – milyen kiadásokra számíthatunk?

 

Elsőre talán úgy tűnhet, hogy a cégalapítás egy összetett, bonyolult és hosszadalmas folyamat, azonban ez koránt sincs így.

Ami pedig az anyagi részét illeti, az ma már nem nagy kiadás.

A korábban előírt 100 ezer forintos illetéket eltörölték, ami pedig más cégformákat illet, a legtöbb esetben nem kell kezdőtőkét finanszírozni.

Az igaz, hogy egy Kft.-nél van egy 3 millió forintos jegyzett tőke, amit be kell fizetni, de van rá idő, több mint egy év.

Azonban, annak ellenére, hogy maga a cégalapítás csak pár lépésből áll, erősen ajánlott, hogy egy gyakorlott és hozzáértő szakmai segítség vezesse végig a folyamatot, mivel bár egyszerű az ügyintézés menete, könnyen lehet benne hibát véteni, ami további problémákat von maga után.

Ezért különösen fontos megjegyezni, hogy egy tapasztalt ügyvéd és egy stabil könyvelő nélkül nem is érdemes belekezdeni a cégalapításba.

Milyen költségeket von maga után egy ilyen szolgáltatás?

Azt már az elején ki lehet jelenteni, hogy az olyan cégek (beleértve a miénket is), amelyeknél a cégalapítás szolgáltatásként működik, azok közreműködnek az ügyintézés lebonyolításában és szervezésében, vagyis egyfajta keretet adnak neki, de ez nem azt jelenti, hogy Ön helyett hajtják végre magát a cégalapítást.

Többnyire az a tapasztalat (bármennyire is furcsán hangzik), hogy egy cégalapítás csomag minél költségesebb, annál rosszabb a minősége.

Több olyan ajánlattal is lehet találkozni, amikor több 100 ezer forintra rúgnak egy ilyen szolgáltatás költségei, amiből 50-60 ezer forint csak az ügyvéd munkabére.

A cégalapításhoz megbízott ügyvéd személye is egy lényeges szempont, mert ha ezen a területen nincs meg a kellő szakmai tapasztalat, nem ez a szakiránya, akkor nagyobb a hibázás kockázata, ami nem várt kellemetlenségeket okozhat számunkra.

Amennyiben a mi szolgáltatásunkat választja a cégalapítás ügyintézéséhez, akkor biztosítjuk az Ön számára az ingyenes ügyvédi segítséget, és garantáljuk a profi szakmai hátteret.

Válassza a kiváló minőség és a kedvező árak kombinációját!

Válassza a kiváló minőség és a kedvező árak kombinációját!

Amennyiben cégünknél veszi igénybe a cégalapítás szolgáltatását, az alábbi költségekkel találkozhat:

  • betéti társaság alapítása: 17.900 Ft + áfa,
  • alapítása: 17.900 Ft + áfa.

Az árak tartalmazzák az ingyenes ügyvédi asszisztenciát, a jogi képviselet biztosítását a cégbíróság előtt, az aláírásmintákat, az 1 órás személyes megbeszélést, illetve a cégbejegyzést követően az e-mailes értesítést.

Látható tehát, hogy szolgáltatásunkat választva a cégalapítás zökkenőmentes és költséghatékony folyamat lehet.

Hogyha Ön is szeretné, hogy egy profi, szakmai tapasztalattal rendelkező cég segítse a cégalapítási törekvéseit, vagy ha további kérdése van a témával kapcsolatban, akkor keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén!

A több mint 11 éves tapasztalattal rendelkező csapatunk várja a hívását!

TÁRCSÁZOM