Menü Bezárás

Vajon miért választják a legnagyobb multi cégek is Újlengyelt székhelyüknek?

A cégalapítás folyamata székhelycím megjelölése nélkül nem mehet végbe, ergo kötelező és kihagyhatatlan része az egésznek.

Egy kezdő vállalkozó számára talán még leginkább tehernek is tűnhet, hiszen számtalan adminisztrációs feladattal jár, valamint mivel ez a cég hivatalos címe, minden okirat ide fog érkezni.

Nem beszélve arról, hogy a legtöbb önkormányzat részére fizetni kell iparűzési adót is, ami tovább növeli a költségek mértékét.

Ami viszont jó hír, hogy az iparűzési adó mértékét mindig az önkormányzat határozza meg, sőt mi több, van amelyik nem is kéri ezt az adót.

Ilyen például Újlengyel is, ahol így megy ez már közel 30 éve, ezért nem is csoda, hogy számos cég és vállalkozás székhelye van ezen a településen, valamint nálunk is van arra lehetőség, hogy az újlengyeli székhelyszolgáltatást vegye igénybe.

Miért kell székhely, mire jó a székhelyszolgáltató?

Mielőtt székhelyet, vagy székhelyszolgáltatást választunk, fontos hogy megvizsgáljuk a lehetőségeinket és igyekezzünk a számunkra lehető legkedvezőbb döntést meghozni.

Nem mellesleg pedig azzal is tisztában kell lenni, hogy mire való pontosan egy székhely, vagyis mi pontosan egy székhelyszolgáltatás legfőbb feladata.

Nos, a székhelycím lesz a vállalkozás hivatalosan bejegyzett címe, vagyis minden hivatalos okirat ide fog érkezni, valamint a különböző végrehajtó szervek is itt fogják keresni a vállalkozást.

Mindemellett pedig pont az utóbbi miatt, ezen a címen kell az okiratokat tárolni és archiválni is.

Egy székhelyszolgáltatás feladata pedig pontosan ezeknek a dolgoknak a szakszerű menedzselése.

Önnek nem szükséges jelen lennie sem a levelek érkeztetésekor, valamint nem kell tűrnie a hatósági kényszerintézkedéseket, hiszen mi ezt mind elvégezzük Ön helyett.

Amit érdemes tudni Újlengyelről

Amit érdemes tudni Újlengyelről

Újlengyel, egy rendkívül könnyen megközelíthető település, Dabas Járásban található, vagyis Pest megyében.

Mindemellett pedig az 1700 főt számláló község, a kis lélekszám ellenére, rendkívül megbízható és stabil önkormányzattal rendelkezik.

Ahogy azt már korábban is említettük, itt nem kell iparűzési adót fizetni, így a jó elhelyezkedéssel és az adómentességgel tulajdonképpen két legyet üthet egy csapásra.

További pozitívumként emelhető még ki, hogyha Ön igénybe veszi az újlengyeli székhelyszolgáltatásunkat, akkor lehetősége nyílik az adóoptimalizálásra is.

Ugyanis a helyi adók ügyében, az Adóhivatal nem indíthat eljárást, csak és kizárólag a helyi önkormányzat.

Összefoglalva

Az újlengyeli székhelyszolgáltatással tehát mentesül az IPA megfizetése alól, illetve számos kedvező adóoptimalizálási lehetőségre is szert tehet.

Cégünk a lehető legnagyobb szakértelemmel és elhivatottsággal fogja kezelni az Ön cégét.

A beérkező leveleket és küldeményeket fogadjuk, iktatjuk, archiváljuk és 2 órán belül elektronikus úton továbbítjuk Önnek, havi egy alkalommal pedig térítésmentesen postai útin is elküldjük egy előre egyeztetett címre.

Cégtábláját a jogszabályoknak megfelelő módon kihelyezzük, valamint fogadjuk a hatóságok érkezését és szakszerűen tűrjük az ezzel járó kényszerintézkedéseket is.

Válassza az újlengyeli székhelyszolgáltatást, hogy már a legelső perctől kezdve csak a vállalkozásnak fejlesztésével kelljen foglalkoznia!

TÁRCSÁZOM